Dhengkul: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5.1) (bot Menambah: ro:Genunchi
c (r2.5.2) (bot Menambah: gan:胠膝)
c (r2.5.1) (bot Menambah: ro:Genunchi)
[[pt:Joelho]]
[[qu:Qunqur]]
[[ro:Genunchi]]
[[ru:Коленный сустав]]
[[scn:Dinocchiu]]
25.160

besutan