Boksit: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.7.1) (bot Menambah: nds:Bauxit)
c (bot Menambah: ka:ბოქსიტი)
[[it:Bauxite]]
[[ja:ボーキサイト]]
[[ka:ბოქსიტი]]
[[ko:보크사이트]]
[[lt:Boksitas]]
70.202

besutan