Jajaran génjang: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
typo
(ganti gambar)
(typo)
[[Gambar:Jajaran genjang1.jpg|thumb|Jajaran génjang]]
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dhimènsi]] sing dibentuk déning rong pasang [[rusuk]] sing saben rusuk padha dawané lan [[sejajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku|siku-siku]]'') sing saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
Jajaran génjang kanthi papat rusuk sing padha dawané disebut [[belah ketupat]].
 
;Jembar (Luas)
<math>LJ = dhasar(alas) \cdot dhuwur(tiggi)</math>
 
{{wangun}}
78.625

besutan