Budaya Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
(+gbr)
<i>'''Kanggo tulisan sabanjuré, pirsani [[Seni lan Budaya Banyumasan]]'''</i>
 
Sub budaya Jawa Banyumasan iku ana ing sisih kulon provinsi [[Jawa Tengah]]. Sub budaya iki luwih sederhana lan nganut nilai-nilai egaliter, [[cablaka]] lan [[baworan]].
 
==Tradisi lan Adat==
Naraguna anonim