Jajaran génjang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
[[Gambar:Jajaran genjang1.jpg|thumb|Jajaran génjang]]
'''Jajaran génjang''' iku wangun dhatar [[rong dhimènsi]] sing dibentuk déning rong pasang [[rusuk]] sing saben rusuk padha dawané lan [[sejajarsajajar]] karo pasangané, lan duwé rong pasang [[pojok]] (''sudut'') dudu [[pojok siku]] (''sudut siku-siku'') sing saben pojok mau padha gedhéné karo pojok ing sangarepé.
 
Jajaran génjang kanthi papat rusuk sing padha dawané disebut [[belah ketupat]].
78.625

besutan