Sultan Agung: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.4.6) (bot Menambah: es:Agung de Mataram
c (r2.4.6) (bot Menambah: es:Agung de Mataram)
 
[[en:Sultan Agung of Mataram]]
[[es:Agung de Mataram]]
[[fr:Sultan Agung]]
[[id:Sultan Agung dari Mataram]]
70.202

besutan