Dzulhijjah: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sq:Dhulhixhxhe
c (r2.6.4) (bot Menambah: lbe:Зуль-хIижжа)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sq:Dhulhixhxhe)
[[pt:Dhu al-Hija]]
[[ru:Зульхиджа]]
[[sq:Dhulhixhxhe]]
[[sv:Dhu-l-Hijjah]]
[[sw:Dhul Hijjah (mwezi)]]
11.909

besutan