Pacé: Béda antara owahan

494 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
# Ketombe : 2 utawa 3 woh pace mateng diremet tambahi banyu sithik wae.<ref name="internet 2"/> Peres.<ref name="internet 2"/> Banyune dienggo keramas.<ref name="internet 2"/> enengke udakara 5 menit, bilas nganggo banyu resik, bisa nganggo sampo kanggo ngilangi ambune.<ref name="internet 2"/>
# Encok, pegel linu : Kumbahen 5 lembar godhong pace sing rada gedhe, olesi minyak klapa lan angetke ing ndhuwur geni nganti alum.<ref name="internet 2"/> Panas-panas tempelake ing panggonan sing krasa lara.<ref name="internet 2"/>
# Difteri : Pace mateng 4 woh dikumbah, banjur diparut, peres nganggo kain.<ref name= "internet 3">{{id}}[http://www.tanaman-obat.com/aneka-tanaman-obat/173-tanaman-obat-mengkudu .tanaman-obat.com.:Tanaman Obat Mengkudu](dipunundhuh tanggal 2 Maret 2011)</ref>. Banyu peresan dienggo kemuing tenggorok (gargle) udakara 2 - 3 menit banjur di leg (diombe).<ref name="internet 3"/> Sedina 3 x 3 sendok mangan.<ref name="internet 3"/>
# idu getih: Mangan woh pace mateng.<ref name="internet 3"/>
 
[[Kategori:woh-wohan]]
121

besutan