Sukaharja, Wedarijaksa, Pathi: Béda antara owahan

90 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
|kapadhetan =-
}}
'''Sukoharja''' (panulisan jroning [[basa Indonesia]]: Sukoharjo) iku salah sawijining [[désa]] / kalurahan ing [[Kecamatan]] [[Wedarijaksa, Pathi|Wedarijaksa]], [[Kabupatèn Pathi]], [[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]], kode pos 59152. ingIng desa iki ana sekolah antarane, SD Negeri Sukoharjo I,SD Negeri Sukoharjo III. Ora ana SMP-sederajat utawa SMA-sederajat. KUD ing desa iki yaiku KUD Makarti kang panggonane ing sacedhake SD Sukoharjo I. Dukuh kang ana ing Desa Sukoharja yaiku Njongke, Nggatelan, Ngulaan, Jontromalang, Rames.
 
==Delengen uga==
121

besutan