Kepoh, Wedarijaksa, Pathi: Béda antara owahan

109 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(a)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
|kapadhetan =-
}}
'''Kepoh''' (panulisan jroning [[basa Indonesia]]: Bangsalrejo) iku salah sawijining [[désa]] / kalurahan ing [[Kecamatan]] [[Wedarijaksa, Pathi|Wedarijaksa]], [[Kabupatèn Pathi]], [[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ing Desa Kepoh iki ana Puskesmas II Wedarijaksa. Dene Puskesmas I ing Wedarijaksa sangarepe kantor kecamatan.
 
==Delengen uga==
121

besutan