Pathi Lor, Pathi, Pathi: Béda antara owahan

73 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Pati Lor, Pathi, Pathi dipun-alihaken menyang Pathi Lor, Pathi, Pathi)
Tidak ada ringkasan suntingan
|kapadhetan =-
}}
'''pati Lor''' iku salah sawijining [[désa]] / kalurahan ing [[Kecamatan]] [[Pathi, Pathi|Pathi]], [[Kabupatèn Pathi]], [[provinsi]] [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Madeg sawenehing sekolah, ing antarane SD Pati Lor 1-5, uga SMP N 8 Pati.
 
==Delengen uga==
121

besutan