Makau: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sco:Macau
c (bot Menambah: rw:Makawo)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sco:Macau)
[[rw:Makawo]]
[[scn:Macau]]
[[sco:Macau]]
[[sh:Makao]]
[[simple:Macau]]
35.118

besutan