Pacé: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
==Nguatake Daya Tahan Awak==
Penelitian sing dilakokake dening Dr. Schechter (Institut Pengobatan Alami di California) nuduhake data-data penting babagan kabisan sari woh Mengkudu, ing antarane yaiku ngrangsang produksi sel T ing sistem kekebalan awak (sel T nduweni peran penting sing nglawan penyakit); nguwatake sistem kekebalan awak, mligine makrofaset lan limfosit saka sel darah putih; nuduhake efek anti bakteri; nduweni efek anti rasa lara/nyeri (analgesik); mampetake gedhene sel-sel pra kanker/tumor yaiku kanthi normalake fungsi sel-sel sing abnormal.<ref name="internet 1"/>
Mona Harrison, MD saka Boston University School of Medicine lan direktur medis ing D.C. General HospiialHospital,USA nerangake yen pace nambah fungsi kelenjar tiroid lan kelenjar timus, sing dipercaya nglawan infeksi lan masalah-masalah yang berhubungan dengan sistem kekebalan awak.<ref name="internet 1"/>
 
==Normalake Tekanan Darah==
121

besutan