Bata: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: Kanggo gawe tembok, biyen masyarakat luwih seneng nganggo batako utawa '''bata''', nanging yen saiki masyarakat luwih seneng nganggo hebel (beton entheng).<ref name= "internet ...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Kanggo gawe tembok, biyen masyarakat luwih seneng nganggo [[batako]] utawa '''bata''', nanging yen saiki masyarakat luwih seneng nganggo [[hebel]] (beton entheng).<ref name= "internet 1">{{id}}[Tsulutsiah, Thawfiqa. http://www.solusibangunanmu.com/index-mod-info-opt-vwInfo-id-18.html.solusibangunanmu:Perbandingan Batu bata dan Hebel (beton ringan)](dipunundhuh tanggal 2 Maret 2011)</ref> Bata digawe saka lemah abang, [[lempung]], bata pasir kapur, lan [[bata mortar]].<ref name="internet 1"/> Dene carane nggawe, ana bata abang [[konvensional]] ([[tradisional]], manual) lan bata press.<ref name="internet 1"/> Ukurane bata 25 x 12 x 4,5 cm bisa uga luwih cilik sithik..<ref name="internet 1"/>
 
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
121

besutan