Kabupatèn Kotawaringin Wétan: Béda antara owahan

79 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (r2.7.1) (bot Menambah: en:East Kotawaringin Regency)
{{Dati2
| nama =Kabupaten Kabupatèn Kotawaringin Wétan
| propinsiprovinsi = [[Kalimantan Tengah]]
| ibukota=[[Sampit, Kotawaringin Wétan|Sampit]]
| luas=16.496 km<sup>2</sup>
| dau=Rp. -
| lambang= [[Gambar:Lambang_Kabupatèn_Kotawaringin_Wétan.png|120px|Lambang Kabupatèn Kotawaringin Wétan]]
| peta= [[Gambar:Lokasi Kalimantan Tengah Kabupaten Kotawaringin Timur.svg|300px|]]
| peta=
| koordinat=112°7'24" - 113°4'22" BW dan 1°11'50"- 3°18'51" LK
| dasar hukum=UU No. 27 tahun 1959<ref>Kotawaringin Wétan jroning angka taun 2007/2008, kaca 3</ref>
| web=[http://www.kotimkab.go.id/ www.kotimkab.go.id]
}}
'''Kabupatèn Kotawaringin Wétan''' iku sawijining [[kabupatèn]] ing [[Provinsi]] [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]]. Ibukutha kabupatèn iki dumunung ing [[Sampit, Kotawaringin Wétan|Sampit]], kurang luwih 227 km saka [[Kutha Palangka Raya]] ibukutha Provinsi Kalimantan Tengah. Kabupatèn iki nduwè motto ''Habaring Hurung'' (saka Basa Dayak), sing artiné : Gotong Royong.
 
==Geografis==
29

besutan