1808: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1808
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1808)
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1808)
[[tk:1808]]
[[tl:1808]]
[[tpi:1808]]
[[tr:1808]]
[[tt:1808 ел]]
11.909

besutan