Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Provinsi Istanbul dipunalihaken dhumateng Provinsi İstanbul: jeneng asli
(a)
 
c (Provinsi Istanbul dipunalihaken dhumateng Provinsi İstanbul: jeneng asli)
78.624

besutan