1815: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.5) (bot Menambah: tpi:1815
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1815)
c (r2.5) (bot Menambah: tpi:1815)
[[tk:1815]]
[[tl:1815]]
[[tpi:1815]]
[[tr:1815]]
[[uk:1815]]
40.678

besutan