1814: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5) (bot Menambah: tpi:1814
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1814)
c (r2.5) (bot Menambah: tpi:1814)
[[tk:1814]]
[[tl:1814]]
[[tpi:1814]]
[[tr:1814]]
[[uk:1814]]
40.678

besutan