Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
typo
c (Daftar unsur adhedhasar nomer atom dipun-alihaken menyang Daftar unsur miturut nomer atom: adhedhasar diganti miturut)
(typo)
'''DaftarDhaptar [[unsur kimia]]''' ing ngisor iki disusun adhedhasar [[nomer atom]] lan kodhe warna miturut tipe unsur. Saben unsur ditampilaké informasi ngenani jeneng unsur, [[lambang unsur]], [[golongan]] lan [[Période tabeltabèl périodik|période]], [[massa atom]] (utawa [[isotop]] kang paling stabil), [[massa jenis]], [[titik lebur]], [[titik umob]] lan penemuné.
{{element color legend}}
 
!Titik<br />lebur&nbsp;<br />(°C)
!Titik<br />umob&nbsp;<br />(°C)
!TahunTaun<br />panemuan
!Penemu
 
78.624

besutan