1811: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5) (bot Menambah: tet:1811
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1811)
c (r2.5) (bot Menambah: tet:1811)
[[ta:1811]]
[[te:1811]]
[[tet:1811]]
[[th:พ.ศ. 2354]]
[[tk:1811]]
40.678

besutan