Parembugan Naraguna:PL04Neni: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
→‎wikifisasi: bagéyan anyar
(→‎Wikifisasi: bagéyan anyar)
(→‎wikifisasi: bagéyan anyar)
Monggo berilmu lan beramal ing Wikipedia Basa Jawa
Dalem ngaturake matur sembah nuwun kanthi katah.menawi wonten lepatnipun nuwun panggapunten ingkang katah [[Panganggo:Puryono|Puryono]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Puryono|rembugan]]</sup>
 
== wikifisasi ==
 
maturnuwun sampun dipun emutaken
 
````
121

besutan