Luntas: Béda antara owahan

76 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Taxobox | color = lightgreen | name = Beluntas | image = Starr 030625-0015 Pluchea indica.jpg | image_width = 225px | image_caption = Godhong Luntas | regnum = Plantae | divisio ...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
'''Luntas''' ing basa Indonesia arane ''Beluntas'' dene basa Latine ''Pluchea indica L.''. <ref name= "internet 1">{{id}}[http://www.kamusilmiah.com/pangan/daun-beluntas-sebagai-bahan-antibakteri-dan-antioksidan/.kamusilmiah.com:Daun Beluntas Sebagai Bahan Antibakteri dan antioksidan](dipunundhuh tanggal 8 Maret 2011)</ref>.Tanduran iki padatan ana ing pager-pager ing ngarep omah.<ref name="internet 1"/> Padatan godhong luntas dienggo obat ngilangi ambu awak obat ngudhunake panas, obat watuk, lan obat mencret.<ref name="internet 1"/> Godhong luntas sing wis digodhog uga bisa kanggo ngobati penyakit kulit.<ref name="internet 1"/> Saliyane kuwi, godhong luntas asring kanggo lalapan.<ref name="internet 1"/>
 
 
 
==Cathetan Suku==
{{reflist}}
 
 
[[id: Beluntas]]
[[Kategori:Asteraceae]]
121

besutan