Luntas: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Luntas''' ing basa Indonesia arane ''Beluntas'' dene basa Latine ''Pluchea indica L.''. <ref name= "internet 1">{{id}}[http://www.kamusilmiah.com/pangan/daun-beluntas-sebagai-bahan-antibakteri-dan-antioksidan/.kamusilmiah.com:Daun Beluntas Sebagai Bahan Antibakteri dan antioksidan](dipunundhuh tanggal 8 Maret 2011)</ref>.Tanduran iki padatan ana ing pager-pager ing ngarep omah.<ref name="internet 1"/> Padatan godhong luntas dienggo obat ngilangi ambu awak obat ngudhunake panas, obat watuk, lan obat mencret.<ref name="internet 1"/> Godhong luntas sing wis digodhog uga bisa kanggo ngobati penyakit kulit.<ref name="internet 1"/> Saliyane kuwi, godhong luntas asring kanggo lalapan.<ref name="internet 1"/>
 
==Jeneng Luntasluntas ing wewengkon liya==
# [[Sumatra]] : [[beluntas]]. <ref name= "internet 2">{{id}}[http://www.herbal-obatalami.com/beluntas.html.herbal-obatalami.com:Beluntas](dipunundhuh tanggal 8 Maret 2011)</ref>
# [[Sunda]] : [[baluntas]], [[baruntas]].<ref name="internet 2"/>
 
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
786

besutan