Wulung jawa: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Taxobox | name = Elang Jawa | status = EN | status_system = IUCN3.1 | status_ref = <ref>{{IUCN2006|assessors=BirdLife International|year=2004|id=20654|title=Spizaetus bartelsi|downlo...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
| synonyms = ''Spizaetus bartelsi''
}}
'''Elang Jawa''' utawa basa latine ''Spizaetus bartelsi'' yaiku jenis elang sing angel ditemokake amarga kewan kuwi sensitip banget.<ref name= "internet 1">{{id}}[http://suakaelang.org/javan-hawk-eagle/.suakaelang.org:javan hawk eagle](dipunundhuh tanggal 9 Maret 2011)</ref> Gunggunge ing alam iki sansaya sithik.<ref name="internet 1"/> Nganti seprene ing Gunung Salak isih ditemokake ibere manuk kuwi nanging pancen arang banget.<ref name="internet 1"/> Salah sawijining site sing dadi rujukan para pengamat manuk yaiku Suaka Elang Raptor Sacntuary. <ref name="internet 1"/> Ing wulan mei 2009 kecathet ana 1 pasang Elang Jawa sing ana ing kawasan Suaka Elang, nanging wiwit wulan Mei 2009 wis ora katon maneh.<ref name="internet 1"/>
Nganti seprene ing Gunung Salak isih ditemokake ibere manuk kuwi nanging pancen arang banget.<ref name="internet 1"/>
Salah sawijining site sing dadi rujukan para pengamat manuk yaiku Suaka Elang Raptor Sacntuary. <ref name="internet 1"/>
Ing wulan mei 2009 kecathet ana 1 pasang Elang Jawa sing ana ing kawasan Suaka Elang, nanging wiwit wulan Mei 2009 wis ora katon maneh.<ref name="internet 1"/>
 
 
 
== Pranala njaba ==
*{{id}} [[http://suakaelang.org/javan-hawk-eagle/.suakaelang.org:javan hawk eagle]
 
==Cathetan suku==
121

besutan