Wulung jawa: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| synonyms = ''Spizaetus bartelsi''
}}
'''Elang Jawa''' utawa basa latine ''Spizaetus bartelsi'' yaiku jenis [[elang]] sing angel ditemokake amarga kewan kuwi sensitip banget.<ref name= "internet 1">{{id}}[http://suakaelang.org/javan-hawk-eagle/.suakaelang.org:javan hawk eagle](dipunundhuh tanggal 9 Maret 2011)</ref> Gunggunge ing alam iki sansaya sithik.<ref name="internet 1"/> Nganti seprene ing [[Gunung Salak]] isih ditemokake ibere manuk kuwi nanging pancen arang banget.<ref name="internet 1"/> Salah sawijining site sing dadi rujukan para pengamat manuk yaiku [[Suaka Elang Raptor Sacntuary]]. <ref name="internet 1"/> Ing wulan meiMei 2009 kecathet ana 1 pasang Elang Jawa sing ana ing kawasan Suaka Elang, nanging wiwit wulan Mei 2009 wis ora katon maneh.<ref name="internet 1"/>
 
 
 
{{elang-stub}}
== Pranala njaba ==
*{{id}} [http://suakaelang.org/javan-hawk-eagle/.suakaelang.org:javan hawk eagle]
{{reflist}}
 
{{elang-stub}}
 
[[Kategori:Elang]]
121

besutan