Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
ganti "sugengrawuh"
c (sithik)
(ganti "sugengrawuh")
__NOTOC__
<div><center>[[image:SugengrawuhSugeng-rawuh2.png|800px|Sugeng Rawuh!]]</center>
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
78.625

besutan