11 April: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: kv:11 кос му; kosmetik perubahan
c (r2.7.1) (bot Menambah: ba:11 апрель)
c (bot Menambah: kv:11 кос му; kosmetik perubahan)
<b>''' 11 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[10 April]] – [[11 April]] – [[12 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:11 April]]
[[ksh:11. Apprill]]
[[ku:11'ê avrêlê]]
[[kv:11 кос му]]
[[la:11 Aprilis]]
[[lb:11. Abrëll]]
40.620

besutan