12 Dhésèmber: Béda antara owahan

28 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: kv:12 ӧшым; kosmetik perubahan
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:12. децембер)
c (bot Menambah: kv:12 ӧшым; kosmetik perubahan)
<b>''' 12 [[Desember]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 346 utawi 347 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
 
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:12 Desember]]
[[ksh:12. Dezemmber]]
[[ku:12'ê berfanbarê]]
[[kv:12 ӧшым]]
[[la:12 Decembris]]
[[lb:12. Dezember]]
40.164

besutan