Organel: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.3) (bot Menambah: sr:Organela
c (r2.7.1) (bot Menambah: ht:Òganèl)
c (r2.6.3) (bot Menambah: sr:Organela)
[[sk:Organela]]
[[sl:Organel]]
[[sr:Organela]]
[[su:Organél]]
[[sv:Organell]]
17.406

besutan