Abad ping 1: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Abad kaping-1
c (bot Menambah: yo:Ọ̀rúndún 1k)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Abad kaping-1)
[[lt:I amžius]]
[[lv:1. gadsimts]]
[[map-bms:Abad kaping-1]]
[[mhr:I курым]]
[[mk:1 век]]
61.527

besutan