12 Dhésèmber: Béda antara owahan

52 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
Suntingan 88.12.9.111 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Xqbot
c (Suntingan 88.12.9.111 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning Xqbot)
 
== Séda ==
 
sdgkhsdhdjhg skdlhgds hldsgdsg hdsbla bla bvla bla
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
[[gu:ડિસેમ્બર ૧૨]]
[[gv:12 Mee ny Nollick]]
 
[[he:12 בדצמבר]]
[[hi:१२ दिसम्बर]]