Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
== Jarwanipun ==
# Dhawuha: "Allah iku mung siji."
# "Allah iku kang disuwuni karang kabutuhan."
# "Ora peputra lan ora pinutrakakepinutrakaké."
# "Lan ora ana sawiji kang madhani."
<ref>Kajarwakaken kanthi midhangetaken ''Tafsir Al-Quran Suci Basa Jawi'' anggitanipun Profesor K.H.R Muhammad Adnan. </ref>
 
Naraguna anonim