Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
# "Allah iku kang disuwuni karang kabutuhan."
# "Ora peputra lan ora pinutrakaké."
# "Lan ora ana sawiji kang madhani." <ref>Kajarwakaken kanthi midhangetaken ''Tafsir Al-Quran Suci Basa Jawi'' anggitanipun Profesor K.H.R Muhammad Adnan. </ref>
<ref>Kajarwakaken kanthi midhangetaken ''Tafsir Al-Quran Suci Basa Jawi'' anggitanipun Profesor K.H.R Muhammad Adnan. </ref>
 
== Referensi ==
Naraguna anonim