JV051Neni

Gabung 22 Maret 2011
240 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|250px|PL04 Nuwun, Nama kula, Neni Kusuma Dewi, peserta Papat Limpad 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sast...
(Kaca énggal: thumb|250px|PL04 Nuwun, Nama kula, Neni Kusuma Dewi, peserta Papat Limpad 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sast...)
(Ora ana béda)
121

besutan