Rambut: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5.5) (bot Menambah: mr:केस
c (r2.7.1) (bot Menambah: kk:Шаш)
c (r2.5.5) (bot Menambah: mr:केस)
[[lv:Mati]]
[[ml:മുടി]]
[[mr:केस]]
[[ms:Rambut]]
[[ne:कपाल]]
40.678

besutan