Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(a)
 
== Cara wikifisasi? ==
# ''Carané gampang''.
#* Kanggo wikifisasi sawijining tembung utawa kumpulan tembung, pasang rong tandha kurung siku bukak "'''<nowiki>[[</nowiki>'''" lan rong kurung siku tutup "'''<nowiki>]]</nowiki>'''" ing sajabaning tembung utawa kumpulan tembung sing dimaksud.
#* Conto, tembung '''udan''', yèn diketik minangka '''<nowiki>[[udan]]</nowiki>''', tembung "udan" bakal dadi bisa diklik kaya iki: '''[[udan]]''' - lan Panjenengan bisa mirsani informasi ngenani topik udan kasebut.
# ''Wikifisasi prayogané mung diwènèhaké sepisan marang siji tembung utawa istilah'' yaiku ing wiwitan artikel utawa sub artikel waé, éndhani pangulangan sabanjuré ing satu artikel utawa sub-artikel.
1.588

besutan