Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

143 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
| align=center | 1
| '''Tanggal''', '''wulan''', lan '''taun'''
| <tt> Ulang taun Jakarta sing dipèngeti tanggal '''<nowiki>[['''22 Juni''']]</nowiki>''' '''<nowiki>[['''2006''']]</nowiki>''' dirayakaké kanthi paradhe ondhèl-ondhèl ing dhaérah Sudirman. </tt>
| Ulang taun Jakarta sing dipèngeti tanggal [[22 Juni]] [[2006]] dirayakaké kanthi paradhe ondhèl-ondhèl ing dhaérah Sudirman.
|- valign=top
| align=center | 2
| '''Lokasi''' {{br}} Klebu jeneng negara, kutha, nganti désa.
| <tt>Ulang taun '''<nowiki>[['''Jakarta''']]</nowiki>''' sing dipèngeti tanggal 22 Juni 2006 dirayakaké kanthi paradhe ondhèl-ondhèl ing dhaérah Sudirman.</tt>
| Ulang taun [[Jakarta]] sing dipèngaei tanggal 22 Juni 2006 dirayakaké kanthi paradhe ondhèl-ondhèl ing dhaérah Sudirman.
|- valign=top
| colspan=2 |
| bgcolor=ivory | '''''Wikifisasi sacara pepak sing bener yaiku:''''' {{br}} <tt>Ulang taun '''<nowiki>[['''Jakarta''']]</nowiki>''' sing dipèngeti tanggal '''<nowiki>[['''22 Juni''']]</nowiki>''' '''<nowiki>[['''2006''']]</nowiki>''' dirayakaké kanthi paradhe '''<nowiki>[['''ondhèl-ondhèl''']]</nowiki>''' ing dhaérah Sudirman.</tt>
| bgcolor=ivory |&nbsp; {{br}} Ulang taun [[Jakarta]] sing dipèngeti tanggal [[22 Juni]] [[2006]] dirayakaké kanthi paradhe [[ondhèl-ondhèl]] ing dhaérah Sudirman.
|-
| align=center rowspan=2 | 3
| rowspan=2 | '''Jeneng tokoh''' lan '''jabatan'''
| <tt>'''<nowiki>[['''Gubernur''']]</nowiki>''' '''<nowiki>[['''Sutiyoso''']]</nowiki>''' ngrawuhi pèngetan ulang taun Jakarta sing dirayakaké ing Monas.</tt>
| [[Gubernur]] [[Sutiyoso]] ngrawuhi pèngetan ulang taun Jakarta sing dirayakaké ing Monas.
|- bgcolor=ivory
| '''''Wikifisasi sacara pepak sing bener:''''' {{br}} '''<nowiki>[['''Gubernur''']]</nowiki>''' '''<nowiki>[['''Sutiyoso''']]</nowiki>''' ngrawuhi pèngetan ulang taun '''<nowiki>[['''Jakarta''']]</nowiki>''' sing dirayakaké di '''<nowiki>[['''Monas''']]</nowiki>'''.
| &nbsp; {{br}} [[Gubernur]] [[Sutiyoso]] ngrawuhi pèngetan ulang taun [[Jakarta]] sing dirayakaké di [[Monas]].
|-
1.588

besutan