Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

96 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
| [[Gubernur]] [[Sutiyoso]] ngrawuhi pèngetan ulang taun Jakarta sing dirayakaké ing Monas.
|- bgcolor=ivory
| '''''Wikifisasi sacara pepak sing bener:''''' {{br}} '''<nowiki>[[Gubernur]]</nowiki>''' '''<nowiki>[[Sutiyoso]]</nowiki>''' ngrawuhi pèngetan ulang taun '''<nowiki>[[Jakarta]]</nowiki>''' sing dirayakaké dinang '''<nowiki>[[Monas]]</nowiki>'''.
| &nbsp; {{br}} [[Gubernur]] [[Sutiyoso]] ngrawuhi pèngetan ulang taun [[Jakarta]] sing dirayakaké di [[Monas]].
|-
| align=center | 5
| '''Jinis kéwan lan tetanduran'''
| Pakan '''<nowiki>[['''sapi''']]</nowiki>''' yaiku '''<nowiki>[['''suket''']]</nowiki>'''.
| Pakan [[sapi]] yaiku [[suket]].
|-
| align=center rowspan=2 | 6
| rowspan=2 | '''Peristiwa'''
| Hanoman dadi maskot ing '''<nowiki>[['''Sea Games''']]</nowiki>''' sing dianakaké ing Jakarta taun 1997.
| Hanoman dadi maskot ing [[Sea Games]] sing dianakaké ing Jakarta taun 1997.
|- bgcolor=ivory
| '''''Wikifisasi sacara pepak lan sing bener:''''' {{br}} '''<nowiki>[['''Hanoman''']]</nowiki>''' dadi maskot ing '''<nowiki>[['''Sea Games''']]</nowiki>''' sing dianakaké ing '''<nowiki>[[''''Jakarta''']]</nowiki>''' taun '''<nowiki>[['''1997''']]</nowiki>'''.
| &nbsp; {{br}} [[Hanoman]] dadi maskot ing [[Sea Games]] sing dianakaké ing [[Jakarta]] taun [[1997]].
|-
| align=center | 7
| '''lan sapanunggalané'''
| colspan=2 | Wikipedia ora mbatesi apa waé '''sing olèh''' utawa '''ora olèh''' diwikifisasi. Bab iki amarga wikifisasi minangka penilaian subjektif editor (penyunting). Kadhang-kadhang, wikifisasi uga diayahi ing istilah-istilah sing manawa asing tumrap wong awam marang topik sing Panjenengan tulisaké.
 
Conto: istilah '''[[peninggalan]]''' lan '''[[artefak]]''', mungkin diwikifisasi, lan kabèh gumantung marang penilaian Panjenengan minangka penulis lan penyunting.
1.588

besutan