Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

332 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
* nyaman diwaca lan cukup jelas maksud utawa artiné.
* '''dudu''' arupa salin lan tèmpèl (''copy-and-paste'') saka situs liya ( sing minangka palanggaran [[hak cipta]])
* ora ngemu [[cithakan]] stub/rintisan. kodene <nowiki>{{stub}}</nowiki>
* diwénéhi kategori tulisan minimal siji. Contoné [[Kategori:budaya Jawa]]
 
== Cara wikifisasi? ==
| align=center | 4
| '''Istilah khusus'''
| tulisan '''<nowiki>[[bold]]</nowiki>''' yakuwi tulisan kandel sing dadi istilah '''<nowiki>[[software]]</nowiki> <nowiki>[[pengolah kata]]</nowiki>''' komputer.
|
| tulisan [[bold]] yakuwi tulisan kandel sing dadi istilah [[software]] [[pengolah kata]] komputer.
|
|-
| colspan=4 bgcolor=Gainsboro |
* [[Wikipedia:Paugeran tata-letak]]
* [[Wikipedia:Cakupan definisi lan isi artikel]]
* [[Wikipedia:Pranala njaba]]
* [[Wikipedia:Pranala pipa]]
* [[Wikipedia:Interwiki]]
 
[[Kategori:Pangopènan Wikipedia|{{PAGENAME}}]]
1.588

besutan