Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
sawetara
Tidak ada ringkasan suntingan
(sawetara)
* diwénéhi kategori tulisan minimal siji. Contoné [[Kategori:budaya Jawa]]
 
== Cara wikifisasiwikifikasi? ==
# ''Carané gampang''.
#* Kanggo wikifisasi sawijining tembung utawa kumpulan tembung, pasang rong tandha kurung siku bukak '''<nowiki>[[</nowiki>''' lan rong kurung siku tutup '''<nowiki>]]</nowiki>''' ing sajabaning tembung utawa kumpulan tembung sing dimaksud.
# ''Wikifisasi prayogané mung diwènèhaké sepisan marang siji tembung utawa istilah'' yaiku ing wiwitan artikel utawa sub artikel waé, éndhani pangulangan sabanjuré ing satu artikel utawa sub-artikel.
 
== Apa swaéwaé sing perlu diwikifisasidiwikifikasi? ==
 
Sacara umum kita mewikifisasingwikifikasi:
 
{| {{prettytable}}
|- valign=top
| colspan=2 |
| bgcolor=ivory | '''''WikifisasiWikifikasi sacara pepak sing bener yaiku:''''' {{br}} <tt>Ulang taun '''<nowiki>[[Jakarta]]</nowiki>''' sing dipèngeti tanggal '''<nowiki>[[22 Juni]]</nowiki>''' '''<nowiki>[[2006]]</nowiki>''' dirayakaké kanthi paradhe '''<nowiki>[[ondhèl-ondhèl]]</nowiki>''' ing dhaérah Sudirman.</tt>
| bgcolor=ivory |&nbsp; {{br}} Ulang taun [[Jakarta]] sing dipèngeti tanggal [[22 Juni]] [[2006]] dirayakaké kanthi paradhe [[ondhèl-ondhèl]] ing dhaérah Sudirman.
|-
| align=center | 7
| '''lan sapanunggalané'''
| colspan=2 | Wikipedia ora mbatesi apa waé '''sing olèh''' utawa '''ora olèh''' diwikifisasidiwikifikasi. Bab iki amarga wikifisasiwikifikasi minangka penilaian subjektif editor (penyunting). Kadhang-kadhang, wikifisasi uga diayahi ing istilah-istilah sing manawa asing tumrap wong awam marang topik sing Panjenengan tulisaké.
 
Conto: istilah '''[[peninggalan]]''' lan '''[[artefak]]''', mungkinmbokmenawa diwikifisasidiwikifikasi, lan kabèh gumantung marang ''penilaian'' Panjenengan minangka penulis lan penyunting.
|}