Wikipédia:Miwiti kaca anyar: Béda antara owahan

121 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.5.2) (bot Menambah: bn, hu, ko, ro, zh-yue Membuang: arz, cv, ka Mengubah: en, is, uk, vi)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Prelu digatèkaké, Wikipedia iku bauwarna (ensiklopedhi) kanthi isi mardika (bèbas) Kanthi otomatis lisensiné migunakaké [http://en.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License <I>GNU_Free_ Documentation_License</I>]; '''Aja ngelobakaké bahan sing ana hak ciptané tanpa idin sing nduwèni.'''
 
==Delengen uga==
* [[Wikipedia:Daftar Artikel Dhasar]]
* [[Wikipedia:Pertalan tetembungan Wikipédia sing dibakokaké]]
 
[[kategori:Wikipedia|Miwiti kaca enggal]]
1.588

besutan