Wikipédia:Miwiti kaca anyar: Béda antara owahan

48 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
==Cathetan penting==
Judhul utawi irah-irahanipun artikel menika '''case sensitive''', maksudipun mbéda aken seratan aksara ageng (kapital) kalih aksara alit. Tuladha:
* Judhul '''[[Gunung Slamet]]''' bèntèn kalih '''[[Gunung slamet]]'''
* Judhul '''[[Gunung Slamet]]''' bèntèn kalih '''[[gunung slamet]]'''
* Judhul '''[[Gunung Slamet]]''' bèntèn kalih '''[[GUNUNG SLAMET]]'''
* kejaba, judhul '''[[Gunung Slamet]]''' sami kalih '''[[gunung Slamet]]''', amargi khusus aksara teng ngajeng piyambak, otomatis diubah dados aksara kapital
 
[[kategori:Wikipedia|Miwiti kaca enggal]]
1.588

besutan