RNA: Béda antara owahan

17 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Perpanjangan [[polipeptida]] kalajengaken ngantos purnanipun pesen ingkang bersangkutan<ref name="RNA3"/>.
 
{{biologi-stub}}
 
[[Kategori:Gen|RNA]]
302

besutan