Wikipedia:Kasalahan kang umum: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
pasang aksara
c (pasang aksara)
* '''Panggonan ngobrol utawa forum'''. Wikipedia dudu panggonan ngobrol utawa ''chatting'', kaca dhiskusi ora dikarepaké kanggo kuwi.
* '''Panggonan nyimpen data'''. Perangkat keras Wikipedia ora akèh cacahé, apiké sumber-sumber kang ana dijaga kanthi apik.
* '''Forum politikpulitik'''. Wikipedia njunjung dhuwuri hak bebas wicara, nanging minangka bauwarna utawa ensiklopedia kudu duwé sifat netral lan informatif, ora persuasif.
* '''Panggonan temu penggemar''' (''fan page''). Wikipedia kuwi ensiklopedia kang serius, dadi supaya diéndani nulis artikel kang muluk-muluk bab idola panjenengan Anda, utamané artis-artis kawentar.
* '''Dokter pribadi'''. Aja njaluk konsultasi bab kang magepokan karo kasehatan panjenengan. Cepet tindak menyang klinik ketemu dokter!
* '''KamusBausastra'''. Gawénen artikel kang rada "jero". Lema bausastra utawa kamus apiké diamot ing proyek [[Wiktionary]].
* '''Portal warta'''. Wikipedia kuwi ensiklopedia, dadi éndhani nulis warta aktual, senajan warta aktual bisa uga dipertimbangaké mlebu ana ing [[Wikinews]].