Wikipédia:Pènget pambèbèran isi crita: Béda antara owahan

c
tanpa ringkesan besutan
cTidak ada ringkasan suntingan
{{pedoman|pintas=[[WP:SPOILER]]}}
Sawetara artikel ngandhut '''pambèbèran''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''spoiler''). Pambèbèran iku mènèhi informasi lakuné crita uatawautawa pungkasan crita saka buku, film, acara televisi, utawa dolanan vidéo. Wong sing durung maca, nonton, utawa mainaké, mbokmanawa kepingin weruh sadurungé kanthi maca pambèbèran artikel iki.
 
Ora kabèh panganggo weruh yèn Wikipedia iku sawijining ensiklopedia sing tansah ngupaya njelasaké (kanthi pambèbèran utawa ora). Sawijining artikel jroning ensiklopedia apike uga ngandhut analisa lan latar mburi sing ora cumepak - utawa paling ora, ora ketara - jroning sawiji asil karya sing pinuju dikritisi. Jroning kasus iki, Pènget pambèbèran kudu dinyatakaké kanthi trewaca.
1.588

besutan