Provinsi İstanbul: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rw:Intara y’Istanbul
c (Provinsi Istanbul dipunalihaken dhumateng Provinsi İstanbul: jeneng asli)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rw:Intara y’Istanbul)
[[pt:Istambul (província)]]
[[ru:Стамбул (ил)]]
[[rw:Intara y’Istanbul]]
[[sl:İstanbul (provinca)]]
[[sv:İstanbul (provins)]]
11.909

besutan