Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
Telaga sarangan dipunalihaken dhumateng Telaga Sarangan
(Kaca énggal: '''Telaga Sarangan''' inggih menika salah sawijining papan wisata Banyu kang wonten ing sangandhaping Gunung Lawu<ref name="telaga">[http://kumpulan.info/wisata/tempat-wisata/5...)
 
c (Telaga sarangan dipunalihaken dhumateng Telaga Sarangan)