Tlaga Sarangan: Béda antara owahan

170 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Berkas:COLLECTIE TROPENMUSEUM Hotels aan het meer van Sarangan TMnr 60026253.jpg|thumb|300px|Telaga Sarangan di masa [[Hindia Belanda]] (1931)]]
'''Telaga Sarangan''' inggih menika salah sawijining papan wisata [[Banyu]] kang wonten ing sangandhaping [[Gunung Lawu]]<ref name="telaga">[http://kumpulan.info/wisata/tempat-wisata/53-tempat-wisata/120-telaga-sarangan-magetan.html] (diunduh tanggal 2 Maret 2011)</ref>Ugi asring sinebut Telaga Pasir. ‘’’Telaga Sarangan’’’ menika kalebet wonten ing wewengkon Kecamatan [[Plaosan]],[[Kabupaten Magetan]], [[jawa Timur]]. <ref name="Sarang">[Mardi Jawi dening Drs. Soetarno]</ref>Leresipun inggih wonten ing sukunipun [[Gunung Lawu]]. Saking [[Mageten]] minggah ndeder kirang langkung 17 km. Menawi saking [[Tawang Mangu]] kirang langkung 15 km. redinipun alus, menggak-menggok, sesawanganipun nengsemaken. Dene dhuwuruipun papan endah menika kirang langkung 12.287 m saking lumahe segara.
==kahanan==
[[Kategori:Pariwisata]]
[[kategori:Banyu]]
[[id:Telaga Sarangan]]
230

besutan