Malaria: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rw:Malariya
c (r2.7.1) (bot Menambah: ln:Malariyá)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rw:Malariya)
[[ru:Малярия]]
[[rue:Маларія]]
[[rw:Malariya]]
[[scn:Malaria]]
[[sh:Malarija]]
2.248

besutan